userÚčet

Wifi Vysielač Bezdrôtového Box pre 720P Pixel Endoskopu 5,5 mm 7 mm 8 mm Objektív Android Endoskopická Kamera Kompatibilná Všetky ios Zariadenia

Sku:c41050Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€26.62

  • vga endoskopu, sklo endoskopu fotoaparát, r tv box pro android, kanalizácia sito, endoskop fotoaparát pvc, endoskop video kamera, priemyselné kamery siete, 8 mm fotoaparát otg, polo fotoaparát, lekársky silikón wifi

Popis


Prečo si VYBRAŤ NÁS?

1.Bude odoslaný do 24 hodín

2. DOPRAVA ZADARMO

3.Vracia: 100% Záruka Vrátenia Peňazí.

4.Worldwide Express Lodnej dopravy sú k Dispozícii

S Wifi vysielač,váš android endoskopu sa stáva WIFI Endoskopu

Wifi vysielač+android endoskopu=WIFI Endoskopu

Ktoré Možno Spojiť s Wifi Box?

Tento wifi pole môže byť použitý na 720P a vyššie rozlíšenie stomatológov alebo otoscope.Šošovky endosocpe a otoscope môže byť 3.9 mm/5,5 mm/8 mm.

Prečo Potrebujete Tento Wifi Box?

Pri použití endoskopu a otoscope s týmto wifi box, môžete oslobodiť svojho telefónu a získať viac pohodlia.

Okrem toho, že sú menej endoskopu a otoscope, ktoré s káblom nie je možné spojiť sa s ios a iphone sa na trhu.Týmto spôsobom si môžete urobiť endoskopu a otosscope funguje na iphone prísť pravda.

Špecifikácie:

Frekvencia: 2.425 GHz - 2.493 GHz

Prenosová vzdialenosť: 5-30 M

Kapacita: 800mAh

Napájanie: 5V

Použiteľné zariadenie:endoskopu kamera,Digitálny fotoaparát,atď

Podporný systém: IOS/Android

Funkcia: fotografovanie, Nahrávanie videí

Obsah balenia:

1 x wifi box

Poznámka:

Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Ak máte akékoľvek otázky o tomto bezdrôtový poli môžete požiadať služby.Môžete tiež zadať do našej predajni, máme usporiadané v pároch pre vás

NAŠA ZÁRUKA:

Snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky, alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

📦 Poistený po celom Svete Doprava: Každá objednávka obsahuje real-time sledovanie detaily a poistenie v nepravdepodobnom prípade, že balík dostane stratené alebo odcudzené v tranzite.

💰 - Záruka vrátenia peňazí: Ak vaše položky, sa dospelo poškodený alebo boli poškodené v lehote 30 dní od bežného používania, budeme radi vydať sa na výmenu alebo vrátenie peňazí.

✉️ 24/7 Zákaznícka Podpora: Máme tím live opakovanie pripravení pomôcť a odpovedať na všetky otázky, ktoré ste v rámci 24-hodinového časového rámca, 7 dní v týždni.


Špecifikácia


  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Smart home platform: Žiadne
  • Názov Položky: wifi box pre android endoskopu a otoscope
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne


Recenzie