userÚčet

Prainskel W140 Okno Čistiaci Robot S Vodou Sprej Automatické,Námestie Šikovný Spotrebič, Umývanie Okien Sklo Mimo Diaľkové Ovládanie

Sku:c404894Kategória:Domáce Spotrebiče

€170.84 €262.83

  • okno čistiaci robot, okno čistenie robot, stroj, okno čistiaci robot xiao, Elektrické Okna Čistiace Prostriedky

Popis


Prainskel Okno Čistiaci Robot s vodným Sprejom,W140 Štvorcový Tvar, Vysoký Sací pre Okno Dlaždice Stenu umývanie, Magnetické Window Cleaner

Popis

1,Inteligentné čistenie ciest, Čistenie high-vzostup windows v núdzovom a jednoduchší spôsob, vám Ponúka nový spôsob okno čistenie; W140 námestie robot okno čistič s štýlový dizajn a dobrý výkon;

2,Jednoduchá obsluha: Ovládanie vášho robota v troch jednoduchých spôsobov: Jedným dotykom Tlačidla - Remote.AI Smart Čistiace Režimy: Viac smart režimy: v vzory Z, N, alebo Z - k - N ,viac ako efektívny , viac, než ste očakávali.

N režim : nestriekajte vodu na spodnej strane ( Č striekanie vody na hornej strane )

Z režimu :Sprej vody na Oboch stranách

3,Štvorcového Tvaru Pokrýva Viac: W140 Zahŕňa maximumly 99% povrchu skla; tam, kde to začiatok pri dokončení práce;

4,navrhnutý Mico Tkaniny Tkaniny s č ublížiť na povrchu skla; k Dispozícii na rám a frameless sklo,tabuľky a hladké podlahy/povrchov stien.

5, Multi-úrovne Bezpečnosti Záruka: Multi-direction proti pádu senzory,so silným bezpečnostným lanom vybavené;

Vstavaný UPS batérie pomôcť robota cicať windows na 30 minút a poslať poplachy ak je dodávka energie znížiť náhle; Multi-stav použitie: použite W140 na čistenie vnútorných/vonkajších okien výškových budov/obchody, kúpeľňa windows, alebo iný rovný povrch ako mramorové steny, keramické steny.

Zoznam balíkov :

W140 Robot

/Adaptér/User Manual/Remote Control/Predlžovací Kábel/Čistenie Podložky/Čistiaci Roztok/Bezpečnostné Lano.

PROSÍM, POZNAMENAL:

1)Nie je vhodný pre strešné okno a naklonené čistenie!

2) Nainštalujte rag správne

3) uistite sa, že elektrické pripojenie je dobre, a utiahnite predlžovacie šnúry;

4) Umiestnite stroj na vertikálne alebo horizontálne čistý povrch, raz stlačte tlačidlo na zapnutie napájania stroja priložiť k povrchu skla, a stlačte tlačidlo znova spustiť stroj.

5)Ak handry je príliš špinavý, W140 sa zastaví automaticky.Je to normálny jav.Po zmene rag, W140 bude fungovať ako zvyčajne.odporúčame vám vyčistiť manuálne prvý.Vzhľadom k tomu, stroj nemôže úplne nahradiť pracovnej sily, prosím pochopte!

6) Pre kľúčové čistenie oblastí, môžete si vybrať N+Z Čistenia Režime na čistenie dvakrát, a používať primerané množstvo čistiaceho prostriedku.Po mokré Umývanie, vymeňte suchú handru na čistenie a odstrániť stopy.

7)všimnite si Prosím , sme nemôže loď čistiaci roztok vzhľadom na prepravné politiky.môžete ho kúpiť v miestnom obchode alebo použite jedlo, mydlo miesto.Venujte prosím pozornosť množstvo roztoku na čistenie, ak suma čistiaci roztok je príliš veľa, bude to zanechať škrabance.Zvyčajne každej strane rag môžu byť ošetrené 4~8-krát

8) v prípade, Ak je tam ostrý zvuk trenia medzi stroj a sklo, povrchová môže byť príliš suché.Prosím sprej primerané množstvo čistiaceho prostriedku na čistenie povrchu alebo špongiou.

9) okno čistenie robot musí byť kladený na bezpečnosť lano pred používa, a predlžovací kábel musí byť pripojený, a to môže fungovať iba vtedy, keď bol zapnutý.

10) Ak w140 pracuje dobre na prvý a náhle spomalí alebo zastaví, prosím, zmeňte rag pred pokračovaním v čistote.


Špecifikácia


  • Tvar: námestie Robotické window cleaner
  • Napätie: 100--240V
  • Výkon (W): 800W
  • Názov Značky: Prainskel
  • upgrade smart Zariadenia: sprej Automatické
  • Certifikácia: ce
  • Materiál: ABS
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Dĺžka Kábla: 4M
  • Číslo Modelu: W140


Recenzie


  • Anonymous:

    Páči sa mi to! Som zmyl všetky okná veľmi dobre, odstráni všetky nečistoty. Ďakujeme!


  • Anonymous:

    Tento obchod ponúka výrobky nakupujú v rámci rôznych značiek, ktoré používajú Xiao v mene, ale v skutočnosti Čínske falzifikáty sú predávané, neodporúčam môžete kúpiť tu, namiesto Mercedes budete kúpiť Muskovit na cenách známych značiek, zaplatil som za Xiao, a pozemok sa ukázalo byť úplne iný stroj, ktorý stojí oveľa menej. AliExpress nekontroluje ich podvodníkov jedným slovom!