userÚčet

40Pcs/Set Jednorazové strane warmerLong Trvalé Bezpečné Prírodné bez Zápachu Vzduchu Aktivovaný Ohrievačov pre Telo & List

Sku:c352805Kategória:Dom A Záhrada

€27.51 €40.45

  • nohy teplejšie stoličky, mackbook vzduchu 13 ruky tašku, ruky tašku iped vzduchu 2, leg warmers strane šedá, leg warmers krátke nohy, ruky, teplejšie 8kw, umelú kožušinu leg warmers strane, teplejšie čiapočku jordánsko, malé teplejšie vzduchu

Popis


40Pcs/Set Jednorazové strane warmerLong Trvalé Bezpečné Prírodné bez Zápachu Vzduchu Aktivovaný Ohrievačov pre Telo & List

Feature:

Bezpečný,prírodný dlhotrvajúce teplo, Jednorazové, nevzťahujú sa Priamo na Kožu.

Odstrániť teplejšie z vonkajšej balík, shake ak chcete aktivovať.Teplejšie ohrieva v 15-30 minút.Ak sa teplo znižuje, nevystavujte teplejšie vzduchu a pretrepte.Po použití nakladať s pravidelným odpadky.Zložky sa nepoškodzuje životné prostredie.

Na jedno použitie vzduchu aktivované tepla balíky, ktoré poskytujú každodenné teplo a sú ideálne pre vedenie vaše telo v teple pri teplote dostane za studena.Sú k dispozícii v niekoľkých štýlov navrhnutý pre vaše ruky, nohy a telo.

Vonkajšie Športové Podujatia, Lov a Rybolov, Táborenie a Turistika, Práca vo Dvore, Jogging alebo Pričom Vaše Zvieratko na Prechádzku.Pohodlné, Kompaktné, Prenosné.

otvorte vákuové vrecia by mali byť použité okamžite, kúrenie efekt bude trvať 10 hodín

Špecifikácie:

veľkosť:13*10 cm

Vykurovanie teplota: 55 stupeň

čas ohrevu 10 hodín

Package Zahrnuté:

40pcs* Teplejšie Nálepky

Poznámka:

Výrobok by sa umiestňuje mimo bielizeň, nie sú priamo pripojené na pokožku

Prosím, buďte opatrní pri nízkych teplotách popáleniny / poleptanie.dlhodobé telesné teplo bude vyrábať erytém, pľuzgiere a iné príznaky.Maximálna vykurovacia teplota je 55, nepoužívajte ho počas spánku v noci.

Tehotným ženám a diabetikom a zablokoval krvný obeh je potrebné na používanie pod vedením lekára.

Deti, osoby so zdravotným postihnutím alebo citlivú pokožku by mali používať viac pozornosti v nízkych teplôt popáleniny stalo.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie